43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Наказ про затвердження Інструкції з підготовки бюджетних запитів до проекту обласного бюджету (18 вересня 2018 року №85)

Відповідно до статті 75 Бюджетного кодексу України, зі змінами, та наказу Міністерства фінансів України від 17 липня 2015 року № 648 „Про затвердження типових форм бюджетних запитів для формування місцевих бюджетів”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 серпня 2015 року за № 957/27402, зі змінами, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 16 липня 2018 року № 617, з метою підготовки проекту обласного бюджету на 2019 та наступні роки:

                                               НАКАЗУЮ

1.Затвердити Інструкцію з підготовки бюджетних запитів до проекту обласного бюджету, що додається.

2.Відділу зведеного планування та міжбюджетних відносин (В.Горщар) забезпечити доведення цього наказу до головних розпорядників коштів обласного бюджету для застосування в роботі.

3.Відділу фінансів місцевих органів влади та загальної роботи (С.Черніка) подати цей наказ на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

4.Сектору інформаційного забезпечення (П.Цицюра) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті департаменту фінансів облдержадміністрації в мережі Інтернет.

5.Визнати таким, що втратив чинність наказ департаменту фінансів облдержадміністрації від 29 вересня 2016 року № 29 „Про затвердження Інструкції з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом складання та виконання місцевих бюджетів до проекту обласного бюджету”, зареєстрований у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 06 жовтня 2018 року за № 39/1485.

6.Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7.Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора департаменту В.Селедця.

  

Директор                                                                             І.НИКИТЮК

                                           

 

Горщар 777 235

 

 

Наказ та інструкція

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України