43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення обласної ради
„Про порядок і норматив відрахування до загального фонду обласного бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” .

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення обласної ради „Про порядок і норматив відрахування до загального фонду обласного бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, розроблений головним фінансовим управлінням облдержадміністрації.

Проект спрямований на врегулювання в області нормативно-правової бази щодо вилучення до загального фонду обласного бюджету частини чистого прибутку комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області відповідно до статті 61 Закону України „Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України” з метою установлення порядку і нормативу відрахування частини чистого прибутку, що вилучається до обласного бюджету і передбачає єдині правила для відповідних учасників бюджетного процесу та конкретний розмір зазначеного нормативу відрахування.

Підставою для розробки проекту є стаття 61 Закону України „Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України””.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється в обласній газеті „Волинська газета”, у мережі Інтернет на сторінках облдержадміністрації та головного фінансового управління відповідно www.voladm.gov.ua і www.finance.voladm.gov.ua.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у головному фінансовому управлінні облдержадміністрації, каб. № 4, тел. 777 243.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця на адресу розробника: 43025, м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, головне фінансове управління облдержадміністрації, тел. 777 243, 777 248, факс 777 211.
 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України