43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
НАКАЗ Про внесення змін до Інструкції про складання і виконання розпису обласного бюджету (25 грудня 2012 року № 78 м. Луцьк ГОЛОВНЕ ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА)

У зв’язку з внесенням змін до наказу Міністерства фінансів України від 28 січня 2002 року № 57 „Про затвердження документів, що використовуються в процесі виконання бюджету”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01 лютого 2002 року за № 86/6374 зі змінами, з метою упорядкування окремих питань формування та виконання обласного бюджету

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Інструкції про складання і виконання розпису обласного бюджету, затвердженої наказом головного фінансового управління обласної державної адміністрації від 31 травня 2011 року № 48, зареєстрованої у головному управлінні юстиції у Волинській області 10 червня 2011 року  за  № 27/1183, що додаються.

2. Відділу фінансів місцевих органів влади і управління та юридичного забезпечення (С.Черніка) забезпечити реєстрацію цього наказу в головному управлінні юстиції у Волинській області.

3. Відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин бюджетного управління  (В.Горщар) забезпечити доведення цього наказу до головних розпорядників коштів обласного бюджету і головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області для застосування в роботі.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника головного фінансового управління облдержадміністрації – начальника бюджетного управління А.Поліводу.

5. Наказ набирає чинності з 1 січня 2013 року, але не раніше дня офіційного опублікування.


Начальник управління                                                                                І.Никитюк

 

Завантажити Додатки >>>

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України