43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Департаментом фінансів спільно з Волинським ЦППК проведено навчання керівників місцевих фінансових органів

18 жовтня за програмою тематичного короткострокового семінару "Бюджетна децентралізація. Особливості формування та виконання місцевих бюджетів" у приміщенні департаменту фінансів облдержадміністрації навчалися спеціалісти фінансових служб райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, об'єднаних територіальних громад.

Навчання організоване обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та проведене фахівцями департаменту фінансів облдержадміністрації.

В ході навчання розглянули важливі питання щодо виконання місцевих бюджетів за доходами та видатками у 2018 році, першочергові завдання завершення поточного бюджетного періоду, фінансової спроможності діючих в області об'єднаних територіальних громад та зміни у бюджетному законодавстві для формування показників місцевих бюджетів на 2019 рік. Також акцентували увагу слухачів на порушення та недоліки, виявлені під час перевірки робочою групою Кабінету Міністрів України стану виконавської дисципліни у Волинській облдержадміністрації, окремих райдержадміністраціях Волинської області та застосування гендерно-орієнтованого бюджетування у бюджетному процесі.

 




 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України