43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень - серпень 2019 року.

  До загального фонду місцевих бюджетів області у січні - серпні 2019 року надійшло 3173,7 млн грн власних доходів, що становить 103,6 відсотка до запланованого, понад план отримано 110,3 млн гривень. Забезпечено виконання обласного бюджету, усіх зведених бюджетів районів, міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад, крім бюджету Гіркополонківської об'єднаної територіальної громади у зв'язку із недоотриманням запланованих надходжень податку на доходи фізичних осіб.

 Із державного бюджету до загального фонду місцевих бюджетів перераховані в запланованому обсязі базова дотація і додаткова дотація на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я в сумі відповідно 378,1 і 384,1 млн гривень. В повному обсязі надійшли освітня (1844,2 млн грн) і медична (966,2 млн грн) субвенції, інші цільові субвенції отримані відповідно до проведених нарахувань.      

 Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 485,1 млн грн, або на   18 відсотків. Ріст доходів загального фонду бюджетів об'єднаних територіальних громад становить 16,5 відсотка, або 112,7 млн гривень.

 Надходження податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку та плати за землю, які є основними бюджетоутворюючими платежами місцевих бюджетів області, склали відповідно 2048,9; 377,3 та 285,7 млн грн і перевищують надходження за відповідний період минулого року у 1,2 раза.

 За рахунок отриманих власних надходжень до місцевих бюджетів та трансфертів з державного бюджету у звітному періоді із загального фонду місцевих бюджетів області проведено видатків в обсязі 7928,9 млн грн, у тому числі на фінансування соціально-культурних галузей спрямовано 7071,3  млн гривень. При цьому, на соціальний захист і соціальне забезпечення населення спрямовано 2312,6 млн грн, на фінансування установ та закладів освіти - 3323 млн грн, охорони здоров'я - 1159,2 млн грн, культури і мистецтва - 196,9 млн грн та фізичної культури і спорту - 79,6 млн гривень.

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України