43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень – червень 2020 року.

  За оперативними даними до загального фонду місцевих бюджетів області у січні - червні 2020 року надійшло 2389 млн грн власних доходів, що становить 96 відсотків до затверджених місцевими радами показників на звітний період. Недоотримання запланованих надходжень зумовлено зниженням ділової активності суб'єктів господарювання на період дії карантинних заходів та звільненням платників податків від сплати земельного податку і орендної плати (за земельні ділянки, що використовуються в господарській діяльності) у березні цього року згідно Закону України від 30 березня 2020 року № 540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

  В тенденціях надходжень до місцевих бюджетів області протягом дії карантинних заходів спостерігається уповільнення. У квітні - червні темпи росту власних доходів бюджету області сповільнились з 15,3 до 1,8 відсотка (на 13,5 відсоткових пункта), у тому числі обласного бюджету  - з 14,7 до 3,6 відсотка (на 11,1 відсоткових пункта).

  Із державного бюджету до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло 511,8 млн грн дотацій і 2212,7 млн грн субвенцій. Зокрема, перераховані в запланованому обсязі базова дотація і додаткова дотація на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я в сумах відповідно 353,1 і 158,6 млн грн, а також освітня і медична субвенції в обсягах відповідно 1768,7 і 388,8 млн гривень.      

  За рахунок отриманих власних надходжень до місцевих бюджетів та трансфертів з державного бюджету у звітному періоді із загального фонду місцевих бюджетів області проведено видатків в обсязі 4615 млн грн, у тому числі на фінансування соціально-культурних галузей спрямовано 3967,5 млн гривень. Зокрема, на фінансування установ та закладів освіти спрямовано 2993 млн грн, охорони здоров'я - 594,2 млн грн, соціального захисту і соціального забезпечення населення - 174 млн грн, культури і мистецтва - 144,8 млн грн і фізичної культури і спорту - 61,5 млн гривень. 

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України