43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
НЕКРОЛОГ

Світлої пам’яті Поповича Юрія Володимировича

23 жовтня 2020 року на 61 році життя відійшов у вічність Попович Юрій Володимирович. Раптова звістка про смерть Юрія Володимировича вразила серця всіх, хто його знав.

Він прожив життя добропорядної і чесної людини, професіонала своєї справи,  поважного громадянина своєї країни з активною життєвою позицією.

Народився Юрій Володимирович 02 травня 1960 року в селі Моренці Звенигородського району Черкаської області. Та доля пов’язала його подальший життєвий шлях з Волинню. Закінчивши Київський інститут народного господарства імені Д.С.Коротченка за спеціальністю «Планування народного господарства» з присвоєнням кваліфікації економіста в 1984 році він успішно працював за фахом в різних організаціях Луцька.

В департамент фінансів облдержадміністрації Юрій Володимирович прийшов       26 червня 2000 року. З тих пір пропрацював пліч-о-пліч з нами понад 20 років. Його цінували за ділові якості. Завжди виважений, пунктуальний, відповідальний, толерантний, з почуттям гумору Юрій Володимирович майстерно справлявся зі своїми посадовими обов’язками, фахово розв’язував поставлені перед ним завдання. З ним було комфортно і цікаво працювати, відчувалася його підтримка у питаннях, що відносились до його компетенції.

Завжди з теплотою і ніжністю він відгукувався про свою сім’ю. Поспішав з роботи додому до дружини та доньки, по господарськи турбувався про добробут родини, був для них надійною опорою і підтримкою. Невимірна біль втрати рідної людини.

 

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він залишається в наших серцях висококласним фахівцем, професіоналом у сфері фінансів, надійним товаришем та мудрим порадником, завжди готовим прийти на допомогу в любій ситуації. У скорботі низько схиляємо голову, розділяємо невимовний сум і тугу рідних, молимося за упокій душі покійного. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дочці і рідним. Світла пам'ять.

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України