43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Департаментом фінансів закінчено роботу над зведенням показників місцевих бюджетів на 2021 рік

  Департаментом фінансів облдержадміністрації на виконання окремого доручення Міністерства фінансів України проведено роботу над зведенням показників місцевих бюджетів області на 2021 рік у грошовому вигляді та мережею, штатами і контингентами.

  У 2021 році зведений бюджет області складається з 59 місцевих бюджетів. Загальна кількість місцевих бюджетів після завершення реформи системи територіальної організації влади скоротилась на 370 бюджетів (у 2014 році до складу зведеного бюджету області входило 429 бюджетів).

  Усього фінансові ресурси місцевих бюджетів при їх затверджені склали 11,5 млрд грн, з яких 52 відсотка сформовано за рахунок власних ресурсів, 48 відсотків за рахунок трансфертів з державного бюджету.

   Як і у попередніх бюджетних періодах місцеві бюджети області мають у першу чергу соціальну спрямованість - на оплату праці працівників бюджетних установ використовується понад 70 відсотків усіх фінансових ресурсів місцевих бюджетів. Разом з тим, в умовах обмежених фінансових ресурсів у 2021 році на здійснення видатків розвитку у місцевих бюджетах враховано 1,1 млрд грн капітальних видатків.

 

 

Завантажити Презентацію >>>

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України